Filmska/multimedijska točka

Če čutiš, da bi na področju videa in fotografije delal malo večje korake, smo tukaj zate vsako sredo popoldne v naših prostorih v Krškem.

Pomagamo ti z nasveti, tehnično opremo, znanjem, pa tudi vzpodbudno besedo. Če ne veš kako začeti ali pa kako končati film ali serijo fotografij, lahko vedno računaš na praktičen nasvet in dodatno pomoč.

Če ti manjka ekipa, te povežemo s podobno mislečimi, če čutiš, da si drugačen, si še posebej dobrodošel. Če si predolgo pred ekranom, te usmerimo na teren, če ne najdeš prave ideje, ti jo pomagamo izbrskati, če pa idejo že imaš, ti jo pomagamo udejaniti.

Zate poiščemo še dodatne možnosti izobraževanja in različne natečaje. Filme pošljemo na festivale. Pridi, pokliči, ali nas poišči preko spleta.

Filmska in multimedijska točka poteka vsako sredo v naših prostorih v Krškem, občasno pa tudi na terenu ali preko spleta. Filmska in multimedijska točka je namenjena otrokom in mladim od 8 – 29. leta starosti. Obvezna predhodna prijava!

V času slabših epidemioloških razmer poteka filmska točka preko spleta.

Če te zanima delo z mladimi in/ali multimedija lahko na filmski točki postaneš tudi prostovoljec/prostovoljka. Javi se nam nam preko elektronske pošte na Lija.info@gmail.com.